Over ons

Alles4Sport is een leverancier van sportartikelen voor alle aangesloten sportverenigingen. Hierbij neemt Alles4Sport alle taken op zich betreffende de in- en verkoop van de sportartikelen. Alles4Sport staat in contact met zowel de leveranciers als de contactpersoon binnen de betreffende sportvereniging.

In samenspraak met de sportvereniging zullen de benodigde artikelen gepubliceerd worden op de persoonlijke pagina in de webshop. Tevens zal één contactpersoon binnen de betreffende sportvereniging in contact staan met zowel Alles4Sport als de clubsleden. De contactpersoon neemt de artikelen van onze leveranciers in ontvangst en draagt deze vervolgens over aan de leden. Hierdoor kunnen wij garanderen dat er geen verzendkosten voor de leden in rekening gebracht worden. Noch de sportvereniging, noch de contactpersoon zijn aansprakelijk voor de levering van de artikelen.

Eigenaar van een sportvereniging en geïnteresseerd in onze diensten en samenwerking? Bekijk dan hier de voordelen voor u en uw leden!


Terug naar Alles4sport home pagina – Klik hier